Dvärsätts Blomster-trädgård

Jämtlands län

Information

Dvärsätts Blomster-trädgård hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Krokom som är den kommunen där Dvärsätts Blomster-trädgård finns. I Krokom så finns det många olika Enskild firma och i Jämtlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Dvärsätts Blomster-trädgård tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Dvärsätts Blomster-trädgård har haft sedan 1999-01-01. Dvärsätts Blomster-trädgård har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Dvärsätts Blomster-trädgård så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 063-515956.

Krokom arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler företag.

Dvärsätts Blomster-trädgård har idag 591004-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Dvärsätts Blomster-trädgård

Handel med blommor, mest inriktad på perenn-odling, lite buskar och träd. Jord, krukor och olika tillbehör. Lite sidenblommor och prydnadssaker, presentartiklar.

I Dvärsätts Blomster-trädgård så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Skog Martinsen, Anna Carina Linnéa som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .