Ekoprofilen företagsservice

Jämtlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Krokom och Ekoprofilen företagsservice är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ekoprofilen företagsservice är ett av dem. Statusen för Ekoprofilen företagsservice är att Bolaget är aktivt.

Ekoprofilen företagsservice är ett Enskild firma och skapades 1998-08-26. Det finns flera olika verksamheter i Jämtlands län som är ett stort län. Krokom där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ekoprofilen företagsservice ska trivas.

Ekoprofilen företagsservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-03. I Krokom så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom hjälp till företag med projektdrivande verksamhet såsom miljöprofilering, ekoteknisk produktutveckling, samt utbildning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ekoprofilen företagsservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-03.

Idag är Ekoprofilen företagsservice och det finns flera verksamheter som är det idag i Krokom.

Vill man komma i kontakt med Ekoprofilen företagsservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0640-22048.

.

De som är på något sätt har med Ekoprofilen företagsservice är Wadman, Per Hugo Sven som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ekoprofilen företagsservice har 590105-XXXX som sitt organisationsnummer.