TJ:s skoter & motor

Jämtlands län

Information

571214-XXXX är organisationsnummer för företaget TJ:s skoter & motor. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TJ:s skoter & motor är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Krokom som är den kommunen som TJ:s skoter & motor finns i.

TJ:s skoter & motor har varit registrerat sedan 1989-11-06 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1991-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för TJ:s skoter & motor så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

TJ:s skoter & motor är och det finns flera bolag i Krokom som också är .

Firmatecknare för TJ:s skoter & motor är följande:

Vill ni komma i kontakt med TJ:s skoter & motor så kan ni göra det på telefon genom 0645-22055 eller genom brev på följande adress:

Försäljning och service av skotrar, motorcyklar, bilar och div. småmaskiner samt försäljning av skoteroveraller, hjälmar och reservdelar.

Det finns olika personer som har en koppling med TJ:s skoter & motor och det är Jonsson, Olof Thomas som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,