JämtAntenn

Jämtlands län

Information

571201-XXXX är organisationsnummer för verksamheten JämtAntenn. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JämtAntenn är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Krokom som är den kommunen som JämtAntenn finns i.

JämtAntenn har varit registrerat sedan 2006-01-27 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-11-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för JämtAntenn så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-11-03.

JämtAntenn är och det finns flera verksamheter i Krokom som också är .

Firmatecknare för JämtAntenn är följande:

Vill ni komma i kontakt med JämtAntenn så kan ni göra det på telefon genom 070-3287646 eller genom brev på följande adress:

Antenn och Parabol service

Det finns olika personer som har en koppling med JämtAntenn och det är Bäckström, Per Gösta Kenneth som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,