Norrlands Constructions Bygg & Mark AB

Jämtlands län

Information

Norrlands Constructions Bygg & Mark AB hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Krokom som är den kommunen där Norrlands Constructions Bygg & Mark AB finns. I Krokom så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Norrlands Constructions Bygg & Mark AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Norrlands Constructions Bygg & Mark AB har haft sedan 2008-03-21. Norrlands Constructions Bygg & Mark AB har funnits sedan och 2008-03-21 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Norrlands Constructions Bygg & Mark AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Långg. 23, 830 60, Föllinge men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-2579255.

Krokom arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Norrlands Constructions Bygg & Mark AB Privat, ej börsnoterat.

Norrlands Constructions Bygg & Mark AB har idag 556743-5424 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Norrlands Constructions Bygg & Mark AB

Bolaget ska bedriva bygg- och markarbeten samt äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Norrlands Constructions Bygg & Mark AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Peter Nils Olof som är född 1985 och har titeln VD, Nilsson, Peter Nils Olof som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Anna Marie Gunilla som är född 1987 och har titeln Suppleant, A2 Revision AB som är född och har titeln Revisor, Ahrås, Bengt Göran som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .