Glimz AB

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Krokom och Glimz AB är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Glimz AB är ett av dem. Statusen för Glimz AB är att Bolaget är aktivt.

Glimz AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-05-24. Det finns flera olika verksamheter i Jämtlands län som är ett stort län. Krokom där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Glimz AB ska trivas.

Glimz AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-07. I Krokom så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall, direkt eller indirekt, bedriva handel med filmrättigheter och erbjuda tjänster inom mediedistribution, affärsutveckling, och mjukvaruutveckling, samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Glimz AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-07.

Idag är Glimz AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Krokom.

Vill man komma i kontakt med Glimz AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5912955.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Glimz AB är Larsson, Johan Arvid som är född 1973 och har titeln VD, Toll, Johan Wilhelm som är född 1974 och har titeln Vice VD, Larsson, Johan Arvid som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Toll, Johan Wilhelm som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Sören Yngve som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Esping, Bollek Märta som är född 1953 och har titeln Revisor.

Glimz AB har 556730-5023 som sitt organisationsnummer.