Mark & Kabelteknik i Offerdal AB

Jämtlands län

Information

556730-2343 är organisationsnummer för bolaget Mark & Kabelteknik i Offerdal AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mark & Kabelteknik i Offerdal AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Krokom som är den kommunen som Mark & Kabelteknik i Offerdal AB finns i.

Mark & Kabelteknik i Offerdal AB har varit registrerat sedan 2007-05-22 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mark & Kabelteknik i Offerdal AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-06-07.

Mark & Kabelteknik i Offerdal AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Krokom som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mark & Kabelteknik i Offerdal AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Mark & Kabelteknik i Offerdal AB så kan ni göra det på telefon genom 073-8080132 eller genom brev på följande adress:
Edet 341, 830 24, Oviken

Bolagets verksanmhet ska vara att ge service åt energibolag och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mark & Kabelteknik i Offerdal AB och det är Lidström, Eric Petter Georg som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidström, Ann-Catrin som är född 1969 och har titeln Suppleant, Kron, Bengt Gottfrid som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,