Jämtlands Akustik AB

Jämtlands län

Information

Jämtlands Akustik AB är ett av många företag som finns i Krokom. Det är nämligen den kommunen som Jämtlands Akustik AB finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Jämtlands Akustik AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-11-23.

Jämtlands Akustik AB som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 2006-09-01. Men sedan 2007-01-04 så har Jämtlands Akustik AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Stadsdel Norr Byggnad 132, 831 32, Östersund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jämtlands Akustik AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3392071.

Krokom arbetar för att företag som Jämtlands Akustik AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Jämtlands Akustik AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jämtlands län.

Bolaget skall utföra akustik- och undertaksmontage jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Jämtlands Akustik AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jämtlands Akustik AB och det är följande personer, Edfalk, Olof Alexander som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Edfalk, Petra Kristina Beatrice som är född 1972 och har titeln Suppleant, Mattiasson, Mats Åke som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Jämtlands Akustik AB är 556710-1554.