Br. Olssons Maskin Trångsviken AB

Jämtlands län

Information

I Krokom finns det ett Aktiebolag som heter Br. Olssons Maskin Trångsviken AB. Det finns flera verksamheter som liknar Br. Olssons Maskin Trångsviken AB i Jämtlands län. Krokom är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Br. Olssons Maskin Trångsviken AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-08-04 och det finns flera verksamheter som är det i Jämtlands län.

Sedan 2006-07-04 så har Br. Olssons Maskin Trångsviken AB varit registrerat och sedan 2006-08-04 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Br. Olssons Maskin Trångsviken AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Krokom.

Vill man komma i kontakt med Br. Olssons Maskin Trångsviken AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Br. Olssons Maskin Trångsviken AB så kan ni göra det på 0640-40098.

Bolaget skall bedriva maskinentreprenad, handel och uthyrning av personbilar och schaktmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Olsson, John Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Per Rickard som är född 1976 och har titeln Suppleant, Lindh, Ingrid Kristina som är född 1946 och har titeln Revisor, Ingrid Lindh Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Br. Olssons Maskin Trångsviken AB har 556707-1385 som sitt organisationsnummer.