Krokomsportalen AB

Jämtlands län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsuthyrning jämte förvaltning, import, export, försäljning och agenturhandel avseende motor- cykel-, snöskoter-, sport-, skogs-, fritids- och marinprodukter samt smörjmedel, uthyrning av i huvudsak motorprodukter för fritids- och skogbruksändamål, tillverkning av skogsmaskiner jämte tillbehör, samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva handel och förvaltning av värdepapper, grafisk utbildning, samt annons och reklamframtagning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Krokomsportalen AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Krokom så är Krokomsportalen AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Krokom arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Krokom och i Jämtlands län. Redan 2006-06-09 så skapades Krokomsportalen AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556705-3169 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Krokom.

Just nu är Krokomsportalen AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Krokomsportalen AB så går det att nå dem via telefon på 0640-61015 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Krokomsportalen AB är Fällmar, Lars Tomas som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Fällmar, Marie-Louise som är född 1959 och har titeln Suppleant, .