Dådkraft AB

Jämtlands län

Information

Dådkraft AB hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Krokom som är den kommunen där Dådkraft AB finns. I Krokom så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Dådkraft AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Dådkraft AB har haft sedan 2006-08-01. Dådkraft AB har funnits sedan och 2006-08-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Dådkraft AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Dvärsättsv. 58, 835 41, Dvärsätt men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3772797.

Krokom arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Dådkraft AB Privat, ej börsnoterat.

Dådkraft AB har idag 556700-2000 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant. är den som för stunden ansvarar för Dådkraft AB

Bolaget skall bedriva nöjesevenemang, drift av hotellanläggning och restaurangverksamhet, musik-, mäss-, konferens- och festivalarrangemang, cateringtjänster, uthyrning av teknisk utrustning och lokaer med underentreprenörer för att kunna erbjuda paketlösningar till kund. Bolaget skall dessutom bedriva konsultverksamhet och rådgivning inom nya marknader, organisationer, marknadsföring, eventproduktion och därmed förenlig verksamhet.

I Dådkraft AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wallehed, Susanne Jeanette som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallehed, Hans Olov som är född 1945 och har titeln Suppleant, Edlund, Jens Rufus som är född 1967 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .