TP Gross & Import AB

Jämtlands län

Information

TP Gross & Import AB är en verksamhet som finns i Krokom. I TP Gross & Import AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Mats Torne som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Eva Maria Helen som är född 1968 och har titeln Suppleant, Ahrås, Bengt Göran som är född 1973 och har titeln Revisor, A2 Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med TP Gross & Import AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå TP Gross & Import AB på telefon 0640-18329.

Bolaget ska bedriva försäljning av livsmedel och presentartiklar samt kiosk och spelverksamhet, fast food och caféverksamhet, import och försäljning av cyklar, mopeder, motorer samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är TP Gross & Import AB av bolagstypen Aktiebolag.

TP Gross & Import AB är ett av många verksamheter som finns i Jämtlands län och Krokom arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

TP Gross & Import AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-06-08 och TP Gross & Import AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-06-08.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för TP Gross & Import AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

TP Gross & Import AB har 556698-6526 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.