Powerboots in North AB

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Krokom och Powerboots in North AB är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Powerboots in North AB är ett av dem. Statusen för Powerboots in North AB är att Bolaget är aktivt.

Powerboots in North AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-01-11. Det finns flera olika bolag i Jämtlands län som är ett stort län. Krokom där bolaget finns i jobbar för att bolag som Powerboots in North AB ska trivas.

Powerboots in North AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-15. I Krokom så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva grossisthandel med skor, strumpor, broddar och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Powerboots in North AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-15.

Idag är Powerboots in North AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Krokom.

Vill man komma i kontakt med Powerboots in North AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 063-130323.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Powerboots in North AB är Chrysong, Nils Gunnar Anders som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Söderman, Hans Erik som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Chrysong, Laila Anita som är född 1966 och har titeln Suppleant, Söderman, Sirpa Irene som är född 1961 och har titeln Suppleant, Nordin, Anders Torbjörn som är född 1972 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Powerboots in North AB har 556696-0919 som sitt organisationsnummer.