Woodcarving i Jämtland Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Woodcarving i Jämtland Aktiebolag är ett av många företag som finns i Krokom. Det är nämligen den kommunen som Woodcarving i Jämtland Aktiebolag finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Woodcarving i Jämtland Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-11-24.

Woodcarving i Jämtland Aktiebolag som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 2005-09-08. Men sedan 2005-11-24 så har Woodcarving i Jämtland Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Långan 2579, 835 92, Krokom. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Woodcarving i Jämtland Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0640-15046.

Krokom arbetar för att företag som Woodcarving i Jämtland Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Woodcarving i Jämtland Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jämtlands län.

Bolaget skall bedriva konstnärlig verksamhet inom trä, foto och textil inklusive försäljning, produktion smat därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Woodcarving i Jämtland Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Woodcarving i Jämtland Aktiebolag och det är följande personer, Schultz, Wiggo Fredrik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Schultz, Eva-Lisa Annika som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammarström, Pär som är född 1953 och har titeln Suppleant, Eurenius, Mats Gabriel som är född 1955 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Woodcarving i Jämtland Aktiebolag är 556685-5028.