Sandnäset Sjöstad Utvecklings AB

Jämtlands län

Information

Bolaget skall verka för regional utveckling och tillväxt. Detta innebär att ekonomiskt, juridiskt och verksamhetsmässigt initiera, stödja och leda organisationer, föreningar, företag och enskilda till framgångsrik verksamhet. Bolaget har ambitionen att vara den lokala part som kommunen och länsorganen har som naturlig kanal till området. Bolaget skall vara den naturliga organisationen för administration och förvaltning av de verksamheter som områdets olika föreningar kan vilja genomföra. Dessutom skall bolaget handla med samt äga aktier och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sandnäset Sjöstad Utvecklings AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Krokom så är Sandnäset Sjöstad Utvecklings AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Krokom arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Krokom och i Jämtlands län. Redan 2005-03-15 så skapades Sandnäset Sjöstad Utvecklings AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556678-1281 är organisationsnummret för bolaget som finns i Krokom.

Just nu är Sandnäset Sjöstad Utvecklings AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Sandnäset Sjöstad Utvecklings AB så går det att nå dem via telefon på 0640-18290 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sandnäset Sjöstad Utvecklings AB är Torén, Håkan Kristoffer som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Häggkvist, Sven-Erik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Torén, Olof Kristoffer som är född 1976 och har titeln Suppleant, P46 Revision AB som är född och har titeln Revisor, Lidén, Lars Martin Urban som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .