Sven Sillström Entreprenad AB

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Krokom och Sven Sillström Entreprenad AB är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Sven Sillström Entreprenad AB är ett av dem. Statusen för Sven Sillström Entreprenad AB är att Bolaget är aktivt.

Sven Sillström Entreprenad AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-11-11. Det finns flera olika bolag i Jämtlands län som är ett stort län. Krokom där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sven Sillström Entreprenad AB ska trivas.

Sven Sillström Entreprenad AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-25. I Krokom så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva markentreprenadarbeten, transporter, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sven Sillström Entreprenad AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-25.

Idag är Sven Sillström Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Krokom.

Vill man komma i kontakt med Sven Sillström Entreprenad AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0640-24010.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Sven Sillström Entreprenad AB är Sillström, Sven Årad som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Sillström, Åsa Rose Marie som är född 1947 och har titeln Suppleant, A2 Revision AB som är född och har titeln Revisor, Ahrås, Bengt Göran som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Sven Sillström Entreprenad AB har 556670-5736 som sitt organisationsnummer.