PIVARIO AB

Jämtlands län

Information

556663-8044 är organisationsnummer för verksamheten PIVARIO AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PIVARIO AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Krokom som är den kommunen som PIVARIO AB finns i.

PIVARIO AB har varit registrerat sedan 2004-07-02 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för PIVARIO AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

PIVARIO AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Krokom som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för PIVARIO AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med PIVARIO AB så kan ni göra det på telefon genom 0640-61640 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva utveckling, marknadsföring, försäljning och licensiering av transmissionsprodukter för motorfordon jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med PIVARIO AB och det är Bodin, Anders Olof som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonsson, John Åke som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Peter Adrian som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Stugård, Stig Tommy som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Edlund, Jens Rufus som är född 1967 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor