Sport & Fiske Krokom AB

Jämtlands län

Information

556657-6780 är organisationsnummer för företaget Sport & Fiske Krokom AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sport & Fiske Krokom AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Krokom som är den kommunen som Sport & Fiske Krokom AB finns i.

Sport & Fiske Krokom AB har varit registrerat sedan 2004-03-12 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-03-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sport & Fiske Krokom AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-04-01.

Sport & Fiske Krokom AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Krokom som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sport & Fiske Krokom AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Sport & Fiske Krokom AB så kan ni göra det på telefon genom 0640-681714 eller genom brev på följande adress:
Föllingev. 1, 835 32, Krokom

Bolaget skall bedriva handel med sport- och fritidsartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sport & Fiske Krokom AB och det är Larsson, Jerry Bruno Peter som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Ackalin, Jan Michael som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES, Esping, Bollek Märta som är född 1953 och har titeln Revisor,