Fönster- & Måleriteknik i Jämtland Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Fönster- & Måleriteknik i Jämtland Aktiebolag är ett bolag som finns i Krokom. I Fönster- & Måleriteknik i Jämtland Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Norrman, Ulf Royne som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Norrman, Per Dennis som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Norrman, Ulf Erik som är född 1943 och har titeln Suppleant, Henriksson, Ingegerd Margareta som är född 1945 och har titeln Revisor, Eurenius, Mats Gabriel som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Fönster- & Måleriteknik i Jämtland Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Fönster- & Måleriteknik i Jämtland Aktiebolag på telefon 0640-20083.

Bolaget skall bedriva fönster-, måleri-, kakel- och byggnadsarbeten, fastighetsservice samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fönster- & Måleriteknik i Jämtland Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Fönster- & Måleriteknik i Jämtland Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Jämtlands län och Krokom arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Fönster- & Måleriteknik i Jämtland Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-05-06 och Fönster- & Måleriteknik i Jämtland Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-05-06.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fönster- & Måleriteknik i Jämtland Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Fönster- & Måleriteknik i Jämtland Aktiebolag har 556657-3027 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.