J S Bernardzon AB

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Krokom och J S Bernardzon AB är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många företag där och J S Bernardzon AB är ett av dem. Statusen för J S Bernardzon AB är att Bolaget är aktivt.

J S Bernardzon AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-01-22. Det finns flera olika företag i Jämtlands län som är ett stort län. Krokom där företaget finns i jobbar för att företag som J S Bernardzon AB ska trivas.

J S Bernardzon AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-19. I Krokom så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsultuppdrag inom företagshälsovård, sjukvård och idrottsmedicin samt undervisning inom berörda områden jämte därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även äga och förvalta fast egendom samt bedriva handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att J S Bernardzon AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-19.

Idag är J S Bernardzon AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Krokom.

Vill man komma i kontakt med J S Bernardzon AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0640-12170.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med J S Bernardzon AB är Bernardzon, Jan Staffan som är född 1954 och har titeln VD, Bernardzon, Jan Staffan som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Bernardzon, Linda Claudia Liliana som är född 1984 och har titeln Suppleant, Ahrås, Bengt Göran som är född 1973 och har titeln Revisor, A2 Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

J S Bernardzon AB har 556654-1198 som sitt organisationsnummer.