Quality Events of Sweden AB

Jämtlands län

Information

Quality Events of Sweden AB är ett bolag som finns i Krokom. I Quality Events of Sweden AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Strömstedt, Jan Anders som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Strömstedt, Ingrid Beda Maria som är född 1934 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Malmgren, Gösta Niklas som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Quality Events of Sweden AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Quality Events of Sweden AB på telefon 063-180390.

Föremålet för bolagets verksamhet är varumärkesstärkande händelser samt personal- och kundutvecklande aktiviteter för företag och andra organisationer, skivbolag, musikförmedlning och musikerverksamhet, projektledning och föreläsning inom fritid och rekreation, producentverksamhet inom kultur och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Quality Events of Sweden AB av bolagstypen Aktiebolag.

Quality Events of Sweden AB är ett av många bolag som finns i Jämtlands län och Krokom arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Quality Events of Sweden AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-01-29 och Quality Events of Sweden AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-01-29.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Quality Events of Sweden AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Quality Events of Sweden AB har 556652-9037 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.