EXn-Vision AB

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Krokom och EXn-Vision AB är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och EXn-Vision AB är ett av dem. Statusen för EXn-Vision AB är att Bolaget är aktivt.

EXn-Vision AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-10-29. Det finns flera olika verksamheter i Jämtlands län som är ett stort län. Krokom där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som EXn-Vision AB ska trivas.

EXn-Vision AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-11-06. I Krokom så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva konsultationer inom ledarskap, organisationsutveckling, data- och telekommunikation samt fotografering och filmning. Utbildning inom IT och teleområdet, äga och förvalta fastigheter samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att EXn-Vision AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-11-06.

Idag är EXn-Vision AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Krokom.

Vill man komma i kontakt med EXn-Vision AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0640-20400.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med EXn-Vision AB är Enarsson, Karl Kristian som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Enarsson, Elin Anneli Marlene som är född 1974 och har titeln Suppleant, Ahrås, Bengt Göran som är född 1973 och har titeln Revisor, A2 Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

EXn-Vision AB har 556649-6021 som sitt organisationsnummer.