Nicofree AB

Jämtlands län

Information

Nicofree AB är ett av många bolag som finns i Krokom. Det är nämligen den kommunen som Nicofree AB finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nicofree AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-11-20.

Nicofree AB som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 2003-07-01. Men sedan 2004-01-08 så har Nicofree AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Byv. 13, 830 47, Trångsviken. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nicofree AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0640-26150.

Krokom arbetar för att bolag som Nicofree AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nicofree AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jämtlands län.

Bolaget skall utveckla, producera - i egen regi eller genom legotillverkning- marknadsföra och försälja munhåleprodukter gjorda av kryddor med snusliknande karaktär inom och utom riket samt annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nicofree AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Hellström, Anneli Helene.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nicofree AB och det är följande personer, Hellström, Anneli Helene som är född 1963 och har titeln VD, Hellström, Anneli Helene som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäckman, John Christer som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Vallén, Stig Evert Verner som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiklund Lilja, Ingrid Catarina som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Esping, Bollek Märta som är född 1953 och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Nicofree AB är 556645-6645.