Stabilisator AB

Jämtlands län

Information

Stabilisator AB är ett företag som finns i Krokom. I Stabilisator AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Adolfsson, Petra Mariette som är född 1972 och har titeln VD, Adolfsson, Petra Mariette som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyman, Joakim Anders som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Leffler, Per Arne som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Ågren, Bror Christer som är född 1945 och har titeln Suppleant, Hjelm, Sven Håkan som är född 1967 och har titeln RevisorHellström & Hjelm Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stabilisator AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Stabilisator AB på telefon 063-181150.

Bolaget skall på uppdrag åt andra företag utföra tjänster inom administration, allmänna kontorsuppgifter, företagsutveckling, ekonomihantering, projekt, tillhandahålla sekreterartjänster och anordna utbildningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Stabilisator AB av bolagstypen Aktiebolag.

Stabilisator AB är ett av många företag som finns i Jämtlands län och Krokom arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Stabilisator AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-06-26 och Stabilisator AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-06-26.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stabilisator AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Stabilisator AB har 556641-4800 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.