Bergmans i Trångsviken AB (Ica Nära)

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Krokom och Bergmans i Trångsviken AB (Ica Nära) är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många företag där och Bergmans i Trångsviken AB (Ica Nära) är ett av dem. Statusen för Bergmans i Trångsviken AB (Ica Nära) är att Bolaget är aktivt.

Bergmans i Trångsviken AB (Ica Nära) är ett Aktiebolag och skapades 2003-03-10. Det finns flera olika företag i Jämtlands län som är ett stort län. Krokom där företaget finns i jobbar för att företag som Bergmans i Trångsviken AB (Ica Nära) ska trivas.

Bergmans i Trångsviken AB (Ica Nära) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-04. I Krokom så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva handel med dagligvaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bergmans i Trångsviken AB (Ica Nära) är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-04.

Idag är Bergmans i Trångsviken AB (Ica Nära) Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Krokom.

Vill man komma i kontakt med Bergmans i Trångsviken AB (Ica Nära) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0640-40110.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Bergmans i Trångsviken AB (Ica Nära) är Bergman, Pär Ali som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Annamaria Therése som är född 1975 och har titeln Suppleant, Henriksson, Ingegerd Margareta som är född 1945 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Bergmans i Trångsviken AB (Ica Nära) har 556641-4792 som sitt organisationsnummer.