Lennart i Tomte Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Krokom och Lennart i Tomte Aktiebolag är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Lennart i Tomte Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Lennart i Tomte Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Lennart i Tomte Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2003-02-06. Det finns flera olika bolag i Jämtlands län som är ett stort län. Krokom där bolaget finns i jobbar för att bolag som Lennart i Tomte Aktiebolag ska trivas.

Lennart i Tomte Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-05-29. I Krokom så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka verksamhet som privatpraktiserande läkare och konsultverksamhet inom sjukvård samt bedriva skogsbruk innefattande köp och försäljning av sågade timmervaror, rotposter och avverkningsrätter samt handel med fastigheter och värdepapper samt annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lennart i Tomte Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-05-29.

Idag är Lennart i Tomte Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Krokom.

Vill man komma i kontakt med Lennart i Tomte Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0640-18309.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Lennart i Tomte Aktiebolag är Ericson, Karl Lennart som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Ericson, Karin Maria Elisabet som är född 1954 och har titeln Suppleant, Thoresson, Nils Stefan som är född 1951 och har titeln Revisor, T Hultin Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Lennart i Tomte Aktiebolag har 556639-7252 som sitt organisationsnummer.