Patric Larssons Måleri AB

Jämtlands län

Information

Patric Larssons Måleri AB hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Krokom som är den kommunen där Patric Larssons Måleri AB finns. I Krokom så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Patric Larssons Måleri AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Patric Larssons Måleri AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Patric Larssons Måleri AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 063-516070.

Krokom arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Patric Larssons Måleri AB Privat, ej börsnoterat.

Patric Larssons Måleri AB har idag 556629-5043 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Patric Larssons Måleri AB

Bolaget skall bedriva måleriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Patric Larssons Måleri AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Janzon, Sven Mårten som är född 1945 och har titeln Likvidator, Hjelm, Sven Håkan som är född 1967 och har titeln Revisor, Hellström & Hjelm Revision AB som är född och har titeln Revisor, .