Smedsåsen Förvaltning AB

Jämtlands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom företagsledning och företagsutveckling avseende administration och produktion med inriktning på tillverkningsindustrin samt förvaltning av fast och lös egendom och även idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Smedsåsen Förvaltning AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Krokom så är Smedsåsen Förvaltning AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Krokom arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Krokom och i Jämtlands län. Redan 2002-07-01 så skapades Smedsåsen Förvaltning AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

Smedsåsen Förvaltning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-09-08

556628-5440 är organisationsnummret för bolaget som finns i Krokom.

Just nu är Smedsåsen Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Smedsåsen Förvaltning AB så går det att nå dem via telefon på 0644-10892 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Smedsåsen Förvaltning AB är Stillesjö, Frank Sievert Holger som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundström, Essie Marianne Elisabet som är född 1943 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Helgesson, Lars Olov Ragnar som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .