Föllinge Såg Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med trä- och byggvaror samt fritidsartiklar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Föllinge Såg Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Krokom så är Föllinge Såg Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Krokom arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Krokom och i Jämtlands län. Redan 2002-06-06 så skapades Föllinge Såg Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Föllinge Såg Aktiebolag har haft det sedan 2002-06-21.

Föllinge Såg Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-06-21

556627-3875 är organisationsnummret för företaget som finns i Krokom.

Just nu är Föllinge Såg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Föllinge Såg Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0645-10102 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Eliasson, Dan Johan -Helmersson, Erik Martin

Följande personer är på något sätt aktiva inom Föllinge Såg Aktiebolag är Helmersson, Erik Martin som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Eliasson, Dan Johan som är född 1969 och har titeln Suppleant, Malmgren, Gösta Niklas som är född 1966 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .