Bergkreativitet AB

Jämtlands län

Information

Bergkreativitet AB är ett av många företag som finns i Krokom. Det är nämligen den kommunen som Bergkreativitet AB finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bergkreativitet AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-06-28.

Bergkreativitet AB som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 2002-05-29. Men sedan 2007-07-30 så har Bergkreativitet AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Berg 3603, 830 51, Offerdal. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bergkreativitet AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Krokom arbetar för att företag som Bergkreativitet AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bergkreativitet AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jämtlands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är förädling och handel med sten och metall, äga och förvalta värdepapper och fastigheter i Sverige och utland, ide utveckling, konsultarbete inom ekonomi, konsultarbete inom industri avseende elektronik montering och lagerarbete, mark och anläggning, racingverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bergkreativitet AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bergkreativitet AB och det är följande personer, Ivarsson, Hans Ove som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Edström, Erik Gustav Jonny som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Ahrås, Bengt Göran som är född 1973 och har titeln Revisor, A2 Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bergkreativitet AB är 556626-2837.