Mats Olofssons Entreprenad AB

Jämtlands län

Information

Mats Olofssons Entreprenad AB är ett av många företag som finns i Krokom. Det är nämligen den kommunen som Mats Olofssons Entreprenad AB finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mats Olofssons Entreprenad AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-08-05.

Mats Olofssons Entreprenad AB som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 2002-04-18. Men sedan 2002-08-05 så har Mats Olofssons Entreprenad AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Ede 214, 830 51, Offerdal. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mats Olofssons Entreprenad AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0640-30675.

Krokom arbetar för att företag som Mats Olofssons Entreprenad AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mats Olofssons Entreprenad AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jämtlands län.

Bolaget skall utföra maskinella skogsarbeten, väg- och anläggningsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mats Olofssons Entreprenad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mats Olofssons Entreprenad AB och det är följande personer, Olofsson, Matts Olof Gudmund som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Ulla Agneta som är född 1965 och har titeln Suppleant, Klockervold, Jon Andreas som är född 1976 och har titeln Revisor, Hellström & Hjelm Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Mats Olofssons Entreprenad AB är 556625-9668.