Röde Anlägg Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Krokom och Röde Anlägg Aktiebolag är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Röde Anlägg Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Röde Anlägg Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Röde Anlägg Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2002-04-16. Det finns flera olika verksamheter i Jämtlands län som är ett stort län. Krokom där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Röde Anlägg Aktiebolag ska trivas.

Röde Anlägg Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-04-16. I Krokom så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva rörtryckning, åkeri- och entreprenadverksamhet, köp och försäljning av entreprenadmaskiner samt handel med fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Röde Anlägg Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-02.

Idag är Röde Anlägg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Krokom.

Vill man komma i kontakt med Röde Anlägg Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0640-24052.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Röde Anlägg Aktiebolag är Björklund, Olov Stefan som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Lövgren, Bertil Lennart Görgen som är född 1943 och har titeln Suppleant, Hjelm, Sven Håkan som är född 1967 och har titeln Revisor, Hellström & Hjelm Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Röde Anlägg Aktiebolag har 556625-6250 som sitt organisationsnummer.