Doer i Östersund AB

Jämtlands län

Information

I Jämtlands län så finns Doer i Östersund AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Krokom här finns det många olika Aktiebolag. Doer i Östersund AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jämtlands län. Krokom jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jämtlands län gör att bolag trivs där.

Doer i Östersund AB är momsregistrerat sedan2008-02-14 och har organisationsnummer 556625-5310.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 063-30601 alternativt besöka eller skicka post till Doer i Östersund AB på följande adress Täng 1450, 836 95, Ås.

Doer i Östersund AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2008-02-14.

I Doer i Östersund AB så sitter följande personer i styrelsen: , Ögren, Maud Elisabeth som är född 1956 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva dels konsultverksamhet inom företagsledning, ledarskapsutveckling och förändringsprocesser, dels utbildningsverksamhet inom företagande och dels arrangemang inom jakt- fiske- och naturupplevelser samt därmed förenlig verksamhet.