SF Projektledning AB

Jämtlands län

Information

I Jämtlands län så finns SF Projektledning AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Krokom här finns det många olika Aktiebolag. SF Projektledning AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jämtlands län. Krokom jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jämtlands län gör att bolag trivs där.

SF Projektledning AB är momsregistrerat sedan2002-02-18 och har organisationsnummer 556620-7212.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 063-46590 alternativt besöka eller skicka post till SF Projektledning AB på följande adress Lugnviksv. 156, 831 52, Östersund.

SF Projektledning AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-02-18.

I SF Projektledning AB så sitter följande personer i styrelsen: , Jolanki Forsman, Tuula Anneli som är född 1946 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Aktiebolagets verksamhet skall vara projektledning och konsultverksamhet avseende systemlösning och beskrivningar inom energibranschen, handel med fastigheter samt värdepapper och ävensom idka därmed förenlig verksamhet.