Bernts Glasmästeri AB

Jämtlands län

Information

Bolaget skall bedriva glasmästeri inkluderande arbeten med bilrutor, fogningar, inramningar, aluminium och stål jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bernts Glasmästeri AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Krokom så är Bernts Glasmästeri AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Krokom arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Krokom och i Jämtlands län. Redan 2001-11-19 så skapades Bernts Glasmästeri AB och verksamheten är har F-skattsedel Bernts Glasmästeri AB har haft det sedan 2002-02-11.

Bernts Glasmästeri AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-01-28

556618-8453 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Krokom.

Just nu är Bernts Glasmästeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Bernts Glasmästeri AB så går det att nå dem via telefon på 0640-61536 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bernts Glasmästeri AB är Olovsson, Lars Mikael som är född 1955 och har titeln Likvidator, .