Per Karlsson Svets & VVS i Krokom AB

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Krokom och Per Karlsson Svets & VVS i Krokom AB är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Per Karlsson Svets & VVS i Krokom AB är ett av dem. Statusen för Per Karlsson Svets & VVS i Krokom AB är att Bolaget är aktivt.

Per Karlsson Svets & VVS i Krokom AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-11-14. Det finns flera olika bolag i Jämtlands län som är ett stort län. Krokom där bolaget finns i jobbar för att bolag som Per Karlsson Svets & VVS i Krokom AB ska trivas.

Per Karlsson Svets & VVS i Krokom AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-12-14. I Krokom så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva rörinstallationer inom vvs, industri och sprinkler, licenssvetsning och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Per Karlsson Svets & VVS i Krokom AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-12-14.

Idag är Per Karlsson Svets & VVS i Krokom AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Krokom.

Vill man komma i kontakt med Per Karlsson Svets & VVS i Krokom AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 063-127525.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Per Karlsson Svets & VVS i Krokom AB är Karlsson, Per Lennart Johan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Petra Maria Camilla som är född 1967 och har titeln Suppleant, Ahrås, Bengt Göran som är född 1973 och har titeln Revisor, A2 Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Per Karlsson Svets & VVS i Krokom AB har 556599-6351 som sitt organisationsnummer.