Mattssons Konfektyr i Jämtland AB

Jämtlands län

Information

Mattssons Konfektyr i Jämtland AB hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Krokom som är den kommunen där Mattssons Konfektyr i Jämtland AB finns. I Krokom så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mattssons Konfektyr i Jämtland AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Mattssons Konfektyr i Jämtland AB har haft sedan 2000-12-14. Mattssons Konfektyr i Jämtland AB har funnits sedan och 2000-12-14 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Mattssons Konfektyr i Jämtland AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Gunnarsbacken 5, 830 23, Hackås men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 063-770590.

Krokom arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Mattssons Konfektyr i Jämtland AB Privat, ej börsnoterat.

Mattssons Konfektyr i Jämtland AB har idag 556595-5241 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Mattssons Konfektyr i Jämtland AB

Bolaget skall bedriva tillverkning av konfektyr samt därmed förenlig verksamhet.

I Mattssons Konfektyr i Jämtland AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Per Johan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Anna Maria Ingeborg som är född 1970 och har titeln Suppleant, Lindblad, Per Gustav som är född 1968 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .