Gomada Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Gomada Aktiebolag är ett företag som finns i Krokom. I Gomada Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Engdahl, Nils Göran som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Asplund, Maud Elisabet som är född 1943 och har titeln Suppleant, P46 Revision AB som är född och har titeln Revisor, Lidén, Lars Martin Urban som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Gomada Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Gomada Aktiebolag på telefon 063-122900.

Bolaget skall bedriva konsulttjänster inom säkerhetsskydd vid företag med inriktning på bevakningsteknik och utbildning samt konsulttjänster inom bygg- och databranschen vilket avser, utveckling och försäljning av databaserade programvaror för inom byggbranschen, miljöanpassad nybyggnation, rot och rivning, bolaget skall dessutom verka inom databaserad ljuddesign avseende musik och ljudeffekter till dataspel samt reklam-, presentationsvideos och bedriva uppfödning-, tävling med travhästar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Gomada Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Gomada Aktiebolag är ett av många företag som finns i Jämtlands län och Krokom arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Gomada Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-07-19 och Gomada Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-07-19.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gomada Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Gomada Aktiebolag har 556590-1328 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.