Östersunds Rörisolering AB

Jämtlands län

Information

Östersunds Rörisolering AB hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Krokom som är den kommunen där Östersunds Rörisolering AB finns. I Krokom så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Östersunds Rörisolering AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Östersunds Rörisolering AB har haft sedan 2000-05-02. Östersunds Rörisolering AB har funnits sedan och 2000-05-02 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Östersunds Rörisolering AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Fagerbacken 68, 831 48, Östersund men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 063-516336.

Krokom arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Östersunds Rörisolering AB Privat, ej börsnoterat.

Östersunds Rörisolering AB har idag 556588-9721 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Östersunds Rörisolering AB

Bolaget skall bedriva isoleringsarbeten inom rör och ventilation ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Östersunds Rörisolering AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bohlin, Leif Åke Anders som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Jan Erik som är född 1944 och har titeln Suppleant, Scott, Mats Christer som är född 1960 och har titeln Revisor, A2 Revision AB som är född och har titeln Revisor, .