Trädjobbarna i Jämtland AB

Jämtlands län

Information

556585-7710 är organisationsnummer för företaget Trädjobbarna i Jämtland AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Trädjobbarna i Jämtland AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Krokom som är den kommunen som Trädjobbarna i Jämtland AB finns i.

Trädjobbarna i Jämtland AB har varit registrerat sedan 2000-03-15 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-05-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Trädjobbarna i Jämtland AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-05-15.

Trädjobbarna i Jämtland AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Krokom som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Trädjobbarna i Jämtland AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Söderbom, Steve Lars-Erik

Vill ni komma i kontakt med Trädjobbarna i Jämtland AB så kan ni göra det på telefon genom 0640-24016 eller genom brev på följande adress:
Åberg Gård , 830 44, Nälden

Bolaget skall bedriva skogs verksamhet, samt handel med träprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Trädjobbarna i Jämtland AB och det är Söderbom, Steve Lars-Erik som är född 1951 och har titeln VD, Söderbom, Steve Lars-Erik som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderbom, Ann-Katrin som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Hans Erik som är född 1955 och har titeln Suppleant, Hjelm, Sven Håkan som är född 1967 och har titeln Revisor, Hellström & Hjelm Revision AB som är född och har titeln Revisor