Iso-Door Scandinavian AB

Jämtlands län

Information

556582-6327 är organisationsnummer för verksamheten Iso-Door Scandinavian AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Iso-Door Scandinavian AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Krokom som är den kommunen som Iso-Door Scandinavian AB finns i.

Iso-Door Scandinavian AB har varit registrerat sedan 1999-12-22 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Iso-Door Scandinavian AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Iso-Door Scandinavian AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Krokom som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Iso-Door Scandinavian AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Nilsson, Jonas Tommy Nicklas W

Vill ni komma i kontakt med Iso-Door Scandinavian AB så kan ni göra det på telefon genom 0640-40205 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva tillverkning och handel med bygg- och renoveringsmaterial för försäljning till grossister, detaljister och förbrukare samt äga och förvalta fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Iso-Door Scandinavian AB och det är Nilsson, Jonas Tommy Nicklas W som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonsson, Bengt Erik som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorén, Eva Maria som är född 1976 och har titeln Suppleant, Eurenius, Mats Gabriel som är född 1955 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,