Bäckwall & Hernerud AB

Jämtlands län

Information

556575-5542 är organisationsnummer för företaget Bäckwall & Hernerud AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bäckwall & Hernerud AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Krokom som är den kommunen som Bäckwall & Hernerud AB finns i.

Bäckwall & Hernerud AB har varit registrerat sedan 1999-09-27 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bäckwall & Hernerud AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bäckwall & Hernerud AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Krokom som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bäckwall & Hernerud AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Bäckwall & Hernerud AB så kan ni göra det på telefon genom 063-572050 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva transporter, kommunikation och konsultation inom gods- och personbefordran, samt äga och förvalta värdepapper och fast egendom.

Det finns olika personer som har en koppling med Bäckwall & Hernerud AB och det är Bäckvall, Karl Erik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Hernerud, Carl Sture som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Hernerud, Pia Birgitta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Carlsson, Claes-Göran som är född 1952 och har titeln Revisor, Malmgren, Gösta Niklas som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor