Entreprenad Helmer Nilsson AB

Jämtlands län

Information

Entreprenad Helmer Nilsson AB är en verksamhet som finns i Krokom. I Entreprenad Helmer Nilsson AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Bengt Olov Magnus som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Nils Erik Håkan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Olof Helmer som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Terneblad, Malin Elisabeth som är född 1976 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Entreprenad Helmer Nilsson AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Entreprenad Helmer Nilsson AB på telefon 0647-41044.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom väg, bygg och anlägg samt inom jord och skog och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Entreprenad Helmer Nilsson AB av bolagstypen Aktiebolag.

Entreprenad Helmer Nilsson AB är ett av många verksamheter som finns i Jämtlands län och Krokom arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Entreprenad Helmer Nilsson AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-09-30 och Entreprenad Helmer Nilsson AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-02-02.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Entreprenad Helmer Nilsson AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Entreprenad Helmer Nilsson AB har 556565-0651 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.