Moréns Åkeri AB

Jämtlands län

Information

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet samt annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Moréns Åkeri AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Krokom så är Moréns Åkeri AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Krokom arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Krokom och i Jämtlands län. Redan 1998-11-02 så skapades Moréns Åkeri AB och verksamheten är har F-skattsedel Moréns Åkeri AB har haft det sedan 2003-01-13.

Moréns Åkeri AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-01-13

556561-8765 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Krokom.

Just nu är Moréns Åkeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Moréns Åkeri AB så går det att nå dem via telefon på 0640-62333 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Moréns Åkeri AB är Morén, Hans Erik som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Morén, Nils Bertil som är född 1927 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Magnusson, Lars Michael som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .