Krokoms Vägkrog Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet, ägande av patent, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Krokoms Vägkrog Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Krokom så är Krokoms Vägkrog Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Krokom arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Krokom och i Jämtlands län. Redan 1998-07-02 så skapades Krokoms Vägkrog Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Krokoms Vägkrog Aktiebolag har haft det sedan 1999-01-01.

Krokoms Vägkrog Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556557-8118 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Krokom.

Just nu är Krokoms Vägkrog Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Krokoms Vägkrog Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0640-61689 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Krokoms Vägkrog Aktiebolag är Lundin, Ola Peter som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin, Maria Helena som är född 1982 och har titeln Suppleant, Mattiasson, Mats Åke som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .