Entreprenadmekan i Krokom Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Entreprenadmekan i Krokom Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Krokom. Det är nämligen den kommunen som Entreprenadmekan i Krokom Aktiebolag finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Entreprenadmekan i Krokom Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1997-01-01.

Entreprenadmekan i Krokom Aktiebolag som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1997-08-28. Men sedan 1997-01-01 så har Entreprenadmekan i Krokom Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Näsev. 61, 835 94, Aspås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Entreprenadmekan i Krokom Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6905416.

Krokom arbetar för att bolag som Entreprenadmekan i Krokom Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Entreprenadmekan i Krokom Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jämtlands län.

Bolaget skall bedriva mark- och vägentreprenader samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Entreprenadmekan i Krokom Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Entreprenadmekan i Krokom Aktiebolag och det är följande personer, Sjöström, Gustav Michael som är född 1963 och har titeln VD, Sjöström, Gustav Michael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöström, Chatarina Elisabeth som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sjöström, Ellen Ingegärd som är född 1937 och har titeln Suppleant, Eurenius, Mats Gabriel som är född 1955 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Entreprenadmekan i Krokom Aktiebolag är 556544-5698.