H. Lindström Agenturer AB

Jämtlands län

Information

I Jämtlands län så finns H. Lindström Agenturer AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Krokom här finns det många olika Aktiebolag. H. Lindström Agenturer AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jämtlands län. Krokom jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Jämtlands län gör att företag trivs där.

H. Lindström Agenturer AB är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556536-3347.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 063-134030 alternativt besöka eller skicka post till H. Lindström Agenturer AB på följande adress Vikingabacken 16, 836 95, Ås.

H. Lindström Agenturer AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I H. Lindström Agenturer AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Lindström, Annette Christine som är född 1966 och har titeln Suppleant , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva grossist- och detaljistverksamhet inom textil, fastighetsförvaltning, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.