Sladderforsen Skogs & Flottnings Invest (SSFI) AB

Jämtlands län

Information

Sladderforsen Skogs & Flottnings Invest (SSFI) AB är ett av många bolag som finns i Krokom. Det är nämligen den kommunen som Sladderforsen Skogs & Flottnings Invest (SSFI) AB finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sladderforsen Skogs & Flottnings Invest (SSFI) AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1998-01-01.

Sladderforsen Skogs & Flottnings Invest (SSFI) AB som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1995-09-19. Men sedan 1998-01-01 så har Sladderforsen Skogs & Flottnings Invest (SSFI) AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Aspåsnäset 147, 835 92, Krokom. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sladderforsen Skogs & Flottnings Invest (SSFI) AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 063-579130.

Krokom arbetar för att bolag som Sladderforsen Skogs & Flottnings Invest (SSFI) AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sladderforsen Skogs & Flottnings Invest (SSFI) AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jämtlands län.

Bolaget skall bedriva förvaltning av värdepapper och fast egendom samt skogsentreprenad och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sladderforsen Skogs & Flottnings Invest (SSFI) AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sladderforsen Skogs & Flottnings Invest (SSFI) AB och det är följande personer, Karlsson, Lars-Olof som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Bodil Margareta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Klockervold, Jon Andreas som är född 1976 och har titeln Revisor, Hellström & Hjelm Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sladderforsen Skogs & Flottnings Invest (SSFI) AB är 556517-8083.