L K Konsult i Ås Aktiebolag

Jämtlands län

Information

L K Konsult i Ås Aktiebolag hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Krokom som är den kommunen där L K Konsult i Ås Aktiebolag finns. I Krokom så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. L K Konsult i Ås Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket L K Konsult i Ås Aktiebolag har haft sedan 1996-01-01. L K Konsult i Ås Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till L K Konsult i Ås Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Fritzhemsg. 10, 832 43, Frösön men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 063-579650.

Krokom arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är L K Konsult i Ås Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

L K Konsult i Ås Aktiebolag har idag 556503-7420 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för L K Konsult i Ås Aktiebolag

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av tekniska artiklar, företrädesvis inom VVS- och snöskoterbranschen, konsultverksamhet inom byggbranschen, förvaltning av fastigheter och handel med värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I L K Konsult i Ås Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Lage Ingemar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyberg Karlsson, Ella Birgitta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Scott, Mats Christer som är född 1960 och har titeln Revisor, A2 Revision AB som är född och har titeln Revisor, .