Näldens Bensin, Service & Livs Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Bolaget skall bedriva detaljhandel inom drivmedel och livsmedel, reparation- och service av fordon och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Näldens Bensin, Service & Livs Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Krokom så är Näldens Bensin, Service & Livs Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Krokom arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Krokom och i Jämtlands län. Redan 1995-01-12 så skapades Näldens Bensin, Service & Livs Aktiebolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

556503-7388 är organisationsnummret för bolaget som finns i Krokom.

Just nu är Näldens Bensin, Service & Livs Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Näldens Bensin, Service & Livs Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0640-20035 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Näldens Bensin, Service & Livs Aktiebolag är Vestner, Jan Åke som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Vestner, Jorunn Lise som är född 1950 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Malmgren, Gösta Niklas som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .